اولین تصاویر رسمی از هدست XR سامسونگ مقایسه مشخصات سری گلکسی S۲۵ با شیائومی ۱۵ و آیفون ۱۶ + جدول ویدئو | معرفی رسمی Galaxy S25 Ultra مقایسه سری گلکسی s۲۵ با سری گلکسی s۲۴ سامسونگ + جدول قیمت انواع گوشی سامسونگ در بازار | پیش‌فروش گلکسی S۲۵ آغاز شد ویدئو | آنباکس گلکسی اس ۲۵ اولترا از پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی ترامپ چه می‌دانید؟ سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد
سرخط خبرها

نگاهی به هفته نامه علمی New Scientist | سپتامبر ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۴۴۰۶۸
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
نگاهی به هفته نامه علمی New Scientist | سپتامبر ۲۰۲۰
هفته نامه علمی New Scientist در شماره جدید خود با انتخاب تیتر «تغذیه دقیق» مدعی شده است چیزی به عنوان غذای سالم وجود ندارد.
نجفی | شهرآرانیوز - آندروا، گزارشگر نشریه، به مصاحبه با پژوهشگران تغذیه پرداخته است که می‌گویند این بار به جای بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی، میکروسکوپ‌ها را روی بدن خود نشانه گرفته اند. آن‌ها بر این باور بودند که دست کم خودشان به عنوان متخصصان تغذیه از بهترین رژیم‌های غذایی پیروی می‌کنند، اما نتایج در هر یک از پژوهشگران کالج سلطنتی لندن متفاوت بود. بسیاری از آن‌ها فاکتور‌های بیماری‌هایی مانند دیابت را به راحتی و با حجم بالا مصرف می‌کردند! اما آیا آن‌ها غذا‌های بی کیفیت یا صرفا فراوری شده مصرف می‌کردند؟
 
پاسخ منفی بود. آن‌ها اگرچه از نتایج بررسی‌های علمی در رژیم غذایی خود بهره می‌بردند، یک واقعیت را نادیده گرفته بودند. بدن هر یک از افراد به خوراکی‌ها واکنش متفاوتی نشان می‌دهد و چیزی به عنوان رژیم غذایی مناسب دستوری برای همگان وجود ندارد. پس آن‌ها با تأکید بر این اصل که غذای مغذی برای یک فرد می‌تواند برای دیگری کاملا نامطلوب باشد، به دنبال راهکار‌های تغذیه هوشمند و فردی هستند. سوژه دیگر مورد بحث در این شماره New Scientist استفاده بیش از حد از پاک کننده‌ها در دوران شیوع کووید ۱۹ است.
 
نشریه با انتخاب تیتر «آیا ما بیش از حد تمیز شدیم؟» درباره حجم زیاد استفاده شوینده‌ها و پاک کننده‌های به ویژه آنتی باکتریال هشدار داده است. همچنین توصیه کرده است استفاده از مواد غذایی افزایش دهنده ایمنی بدن و مکمل‌ها را جایگزین محلول‌ها و پاک کننده‌های محیطی و بیرونی کنیم.
 
مسئله دیگری که هفته نامه در قبال کووید ۱۹ به آن پرداخته است نزدیک شدن به نخستین زمستان تمام کرونایی است. همان طور که گمانه زنی‌هایی درباره کمک گرمای هوا به ویژه در تابستان به کاهش شیوع کووید ۱۹ وجود داشت، اکنون اختلال احتمالی سرماخوردگی‌های فصلی و تغییر ژنتیکی کروناویروس نیز وجود دارد. این در حالی است که محققان به رعایت هرچه بیشتر افراد در فصل سرما برای استفاده از ماسک امیدوارند و تجربه استرالیایی‌ها در ماه‌های گذشته را مطلوب ارزیابی می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->