اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد آسیا بلاخیزترین قاره است کاهش قابل‌توجه حجم آپدیت‌های ویندوز ۱۰ با فناوری جدید مایکروسافت مدل پایه Surface Laptop 6 در راه است اگر آیفون دارید، می‌توانید بدون رمز وارد واتس‌اپ شوید اپل هوش مصنوعی خود را معرفی کرد | اینترنت لازم نیست؛ پردازش کنید! امضای جو بایدن پای لایحه «فیلترشدن یا فروش تیک‌تاک» |‌ اپلیکیشن چینی چه می‌کند؟ افزایش کاربران Threads | رقیب X حالا ۱۵۰میلیونی است برخی از مشخصات شیائومی ۱۵ لو رفت + جزئیات اعضای هیئت‌مدیره «انجمن هوش مصنوعی ایران» انتخاب شدند درباره ماه کامل صورتی که امشب (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آسمان می‌درخشد + دلیل نامگذاری کاهش تولید اپل ویژن پرو به‌دلیل تقاضای کمتر از حد انتظار قابلیت‌های جدید عینک متا ری-بن معرفی شد ویکی‌پدیای فارسی یک‌میلیونی شد
سرخط خبرها

نگاهی به هفته نامه علمی New Scientist | سپتامبر ۲۰۲۰

  • کد خبر: ۴۴۰۶۸
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۹
نگاهی به هفته نامه علمی New Scientist | سپتامبر ۲۰۲۰
هفته نامه علمی New Scientist در شماره جدید خود با انتخاب تیتر «تغذیه دقیق» مدعی شده است چیزی به عنوان غذای سالم وجود ندارد.
نجفی | شهرآرانیوز - آندروا، گزارشگر نشریه، به مصاحبه با پژوهشگران تغذیه پرداخته است که می‌گویند این بار به جای بررسی نمونه‌های آزمایشگاهی، میکروسکوپ‌ها را روی بدن خود نشانه گرفته اند. آن‌ها بر این باور بودند که دست کم خودشان به عنوان متخصصان تغذیه از بهترین رژیم‌های غذایی پیروی می‌کنند، اما نتایج در هر یک از پژوهشگران کالج سلطنتی لندن متفاوت بود. بسیاری از آن‌ها فاکتور‌های بیماری‌هایی مانند دیابت را به راحتی و با حجم بالا مصرف می‌کردند! اما آیا آن‌ها غذا‌های بی کیفیت یا صرفا فراوری شده مصرف می‌کردند؟
 
پاسخ منفی بود. آن‌ها اگرچه از نتایج بررسی‌های علمی در رژیم غذایی خود بهره می‌بردند، یک واقعیت را نادیده گرفته بودند. بدن هر یک از افراد به خوراکی‌ها واکنش متفاوتی نشان می‌دهد و چیزی به عنوان رژیم غذایی مناسب دستوری برای همگان وجود ندارد. پس آن‌ها با تأکید بر این اصل که غذای مغذی برای یک فرد می‌تواند برای دیگری کاملا نامطلوب باشد، به دنبال راهکار‌های تغذیه هوشمند و فردی هستند. سوژه دیگر مورد بحث در این شماره New Scientist استفاده بیش از حد از پاک کننده‌ها در دوران شیوع کووید ۱۹ است.
 
نشریه با انتخاب تیتر «آیا ما بیش از حد تمیز شدیم؟» درباره حجم زیاد استفاده شوینده‌ها و پاک کننده‌های به ویژه آنتی باکتریال هشدار داده است. همچنین توصیه کرده است استفاده از مواد غذایی افزایش دهنده ایمنی بدن و مکمل‌ها را جایگزین محلول‌ها و پاک کننده‌های محیطی و بیرونی کنیم.
 
مسئله دیگری که هفته نامه در قبال کووید ۱۹ به آن پرداخته است نزدیک شدن به نخستین زمستان تمام کرونایی است. همان طور که گمانه زنی‌هایی درباره کمک گرمای هوا به ویژه در تابستان به کاهش شیوع کووید ۱۹ وجود داشت، اکنون اختلال احتمالی سرماخوردگی‌های فصلی و تغییر ژنتیکی کروناویروس نیز وجود دارد. این در حالی است که محققان به رعایت هرچه بیشتر افراد در فصل سرما برای استفاده از ماسک امیدوارند و تجربه استرالیایی‌ها در ماه‌های گذشته را مطلوب ارزیابی می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->